Byta Elcentral av en behörig elektriker

När det väl är dags att byta elcentral så skall du ta kontakt med oss som är behörig elektriker. Vi hjälper dig gå igenom jobbet med byte av central och ser till att det blir säkert utfört. Allt görs enligt branschstandard och vi använder bara oss av kvalitetssäkra och miljövänliga produkter. Självklart gör vi mätningar och tester av centralen så allt fungerar som det skall.​​​​​​​

Byta till en modern elcentral

Vad blir skillnaden när vi byter din gamla elcentral mot en ny med automatsäkringar? När du anlitar våra elektriker för byte av din gamla elcentral får du en elcentral av högsta kvalité. Vi arbetar bara med säkra elcentraler som uppfyller alla krav som gäller för elcentraler oavsett storlek. Dina ev proppsäkringar byts ut mot effektivare automatsäkringar. Plus att vi installerar en jordfelsbrytare som förebygger personskada och elbränder vid ev elfel. Dessutom har du något önskemål att ändra placering på centralen så hjälper vi självklart till med det också. Skulle det vara i behov av att en snickare bygger in centralen eller flyttar en vägg så fixar vi det. Avesta Byggservice AB är vår byggavdelning som hjälper oss med sådana projekt.

Installera elcentral med jordfelsbrytare

En jordfelsbrytare är en extra trygghet när olyckan är framme. En jordfelsbrytare känner av om strömmen går fel väg, som exempelvis via en människa till jord. Detta kan inträffa om höljet på en maskin blir spänningsförande och någon samtidigt berör ett jordat föremål. Om detta skulle inträffa känner jordfelsbrytaren av det och bryter på en bråkdel av en sekund. Om din nuvarande central inte är förberedd för jordfelsbrytare erbjuder vi en komplett lösning med normcentral som har inbyggd jordfelsbrytare.

Vi ser till att hjälpa dig med alla slags byten av elcentraler. Privatpersoner, företag eller bostadsföreningar. Kontakta oss så kommer vi ut och ger förslag på åtgärder. Är ni en bostadsrättsförening eller fastighetsbolag som är intresserad av att byta flera centraler samtidigt så hjälper vi till med det.