Avesta Elservice AB din elektriker i Dalarna

Avesta Elservice AB din installationselektriker i södra dalarna.
Avesta Elservice erbjuder många olika sorters eltjänster för sina kunder. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar i Dalarna och Västmanland. Med allt från mindre felsökningar till större projekt, med elinstallationer på nyproducerade bostadshus så är vi din installationselektriker för jobbet. Vi erbjuder en helhetslöning med EL och Bygg i samma företag. Avesta Byggservice AB driver vår byggavdelning och tillsammans ger vi kunden en bra helhetslösning med kunden i fokus.
​​​​​​​
Ett urval av några av våra tjänster. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Belysning ​​​​​​​

Vi hjälper er med all slags belysning. Spara pengar genom att byta till LED-lampor. Vår branschkunskap om belysning hjälper er från inspiration till installation. Så ta hjälp av en kunnig installationselektriker.

Byta Elcentral ​​​​​​​

Är ni i behov av att byta central eller renovera den befintliga. Eller kanske dags att komplettera med en jordfelsbrytare. Vi ser till att jobbets sköts enligt branschstandard.

Elinstallationer

Vi utför allt från enklare elinstallationer till större entreprenader. Oavsett vad du behöver hjälp med så kontaktad installationselektriker på Avesta Elservice AB så hjälper vi dig.

Service  ​​​​​​​

Med serviceavtal med oss så ser du till att ditt företag, fastighet eller bostadsrättsförening får den service som behövs. Vi utformar avtalet efter era önskemål. Vi erbjuder service med både EL och Bygg. Det är för oss självklart att kunna erbjuda installationselektriker och snickare i samma företag. Då våra jobb går ofta ihop.

Snickare

Vår byggavdelning Avesta Byggservice AB utför allt i byggväg. Nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar.

Solceller

Spara pengar med solceller på fastigheten. Avesta Elservice AB är med från start och ser till att installationen gör på rätt sätt. Så spar pengar och var miljösmart med solceller.

Till bostadsrättsföreningar har vi utformat ett system med serviceavtal som hjälper er vid akuta behov och vid underhåll. Detta paket innehåller på snickare och elektriker som prioriterar er bostadsrättsförening vid akuta problem. Klicka här för mer info.

Klicka runt på hemsidan för att läsa mer vad vi kan erbjuda och kontakta oss via vårt kontaktformulär. Eller hitta våra kontaktuppgifter nedan. ​​​​​​​

EL
Fredrik Rosenblom
076-7609388
info@avestaelservice.se

Bygg
Jesper Nordman
Tel: 070-7956592

Mattias Rahmberg
Tel: 073-2517855​​​​​​​
www.avestabyggservice.se