Belysning

​​​​​​​Avesta Elservice hjälper dig att belysa ditt hem, företag eller utomhus. Att optimera belysning för kundens önskemål är vi experter på.

Avesta Elservice AB hjälper med all slags belysning

Vårt mål med alla installationer är att ta in i beräkningen miljöpåverkan och möjligheter att spara energi. Belysning är en sån stor del av energianvändningen i fastigheter och byggnader. Vi hjälper dig med att ta fram offerter på åtgärder för att sänka elkostnaden. Det kan vara så enkelt som att installera ett kopplingsur på utebelysningen till att byta till LED-lampor i fastighet. Vi hjälper dig från första idé till installation.
​​​​​​​
Vi hjälper dig med belysning inom bl.a dessa områden nedanför. Klicka på texten nedan för att veta mer.

Anpassar Belysningen efter verksamheten

Att belysning är en viktigt del av vardagen är ingen hemlighet. Men något som dina kunder tar för givet av som lampor, har någon förhoppningvis tänkt lite extra på. Varje lampa i en affär tex måste förutom lysa upp gångvägen för kunderna även lysa upp produkterna i hyllorna. Dina varor måste se tilltalande ut för kunderna och det hjälper lamporna till med. Sen måste man ställa sig till färgtemperaturen på lamporna. Allt detta hjälper vi dig med och ger offert på en färdig lösning för dig som kund. Vi ser till att belysningen optimeras efter verksamhetens eller fastighetens behov.

Bra arbetsmiljö med god Belysning

Något som har kommit fram på senare år i olika undersökningar är den positiva effekten av bra belysning på arbetet. Med dålig belysning tillkommer kanske att man sitter med konstig ställning vid kontorsbordet. Personalen blir trött av att anstränga sig för att fokusera på arbetsuppgiften i det dåliga ljuset. Detta är bara exempel på saker som i slutändan blir kostsamt för dig som arbetsgivare. Oeffektiva medarbetare, osämja på arbetsplatsen och slutligen kan det också leda till sjukskrivningar. Så det finns massor av positiva sidor som du kan få ut av att kontakta oss. Vi kommer ut till berörd arbetsplats eller fastighet och ger dig ett förlag på hur man kan göra arbetsmiljön bättre.
​​​​​​​
Vi har bra sammarbete med våra återförsäljare av belysningsmaterial. Med hjälp av tex Storel kan vi få tag i dom lampor som passar bäst till ditt nästa projekt. Kontakta oss för offerter eller information om vad vi kan erbjuda.