Serviceavtal på din fastighet

Tid är dyrbart och det vet företagare. Därför finns inte alltid tid eller kunskap att hålla koll på allt i verksamheten. Det kan handla om allt ifrån att byta lysrör till att koppla in ett nytt eluttag för en ny kyl eller frys i butiken. Men även att ha en veckobaserad genomgång av maskiner eller verksamheten så allt funkar som det skall. Alla verksamheter har olika slags önskemål om vad vi skall hjälpa till med. Även om du har en liten verksamhet eller bostadsförening så kan vi erbjuda tjänster inom service. Med avtal hos oss så prioriterar vi akuta serviceåtgärder och elfel. Våra avtalskunder går alltid i första hand.

Avesta Elservice erbjuder en totallösning med både EL och Bygg inom service

Att både ha EL och Bygg i företaget är en uppskattad tjänst av våra återkommande kunder. Avesta Byggservice AB är vår byggavdelning och vi har lång erfarenhet av byggbranchen. Vill ni teckna ett avtal med oss så finns möjligheten att både välja in EL och Bygg för service. För oss är det en självklarhet att ha elektriker och snickare i samma företag. Ofta går byggen ihop för båda branscherna och varför skall kunden behöva ringa runt till olika företag? Hos oss får du en kontaktperson som skickar ut en kunnig elektriker eller snickare.
​​​​​​​
Våra kunder är företag, privatkunder och föreningar. Vi ser till att ditt serviceavtal utformas efter ert önskemål. Stort som litet avtal så hjälper vi dig att få allt att fungera så felfritt som det bara går. Vårt mål är att skapa en effektiv och säker elmiljö för dig, dina kunder eller bostadsinnehavare. I ett steg att få allt att fungera felfritt så kan det innebära att du kanske vill byta ut saker. Vårt Gamla armaturer hjälper vi dig att byta till energieffektiva LED belysning. Installera belysning med röresevakt i trapphus. Eller varför inte byte till solceller på taket för att få ner elkostnaden. Allt detta plus mycket mer hjälper vi dig med.
Elansvarig
Fredrik Rosenblom 076-7609388
info@avestaelservice.se

Byggansvarig
Mattias Rahmberg 073-2517855
info@avestabyggservice.se
www.avestabyggservice.se