Rätt ljusstyrning av belysning

Att anpassa belysningen efter fastigheten och verksamheten kan vara krångligt. Men vi på Avesta Elservice AB hjälper dig med all slags ljusstyrning. Det finns många anledningar att kolla igenom styrningen till belysningen. Inte minst den ekonomiska biten. Att låta en lampa lysa under dagen när det är ljust har ingen funktion. Då är det bättre att kunna begränsa att den lampan kan bara startas vid behov. Kan åtgärdas med ett skymningsrelä kopplat till strömbrytaren till exempel.

Olika slags ljusstyrning till fastigheten

  • Rörelsevakter till belysning i tex trapphus eller utomhus vid garageportar
  • Skymningsrelä om du vill att lamporna skall starta automatiskt när natten kommer.
  • Kopplingsur kan styra det mesta. Belysning men även automatisk låsning av dörrar eller att motorvärmarstolpar inte skall vara på under natten vid fastigheten.
  • Dimringsbar belysning i hemmet. När du vill anpassa ljusstyrkan själv i rummet.
  • Smart belysning och vägguttag. Styrning sker via din telefon.
Det finns massor av alternativ ute på marknaden och oavsett vad du väljer så hjälper vi dig från start till färdig installation. Vi har bra återförsäljare och Storel hjälper oss ta fram bästa belysningslösningen till dig. Kontakta oss för offert på ditt nästa projekt.
​​​​​​​
Vid planering av rätt belysning i fastigheten så är det viktigt att göra rätt från början. Passa på när ni renoverar ett rum att göra klart med alla framtida elinstallationer. Kanske vill ni dra fram en nätverkskabel till i källaren för att få bra nätverkssignal överallt i huset. Att flytta vägguttag, lamputtag i taket eller dra matning till framtida motordrivna rullgardiner i fönstret. Allt detta plus mycket mer är bra att göra när man ändå renoverar ett rum. Då slipper ni utanpåliggande lösningar som förstör ett nyrenoverat rum. Kontakta oss vid hjälp att planera dina elinstallationer.