Energieffektiva LED-lampor lyser upp din fastighet

Det finns många anledningar till att se över möjligheten att byta ut samtliga lampor och armaturer till LED,

Sänk din elkostnad genom att byta till LED-lampor

Fler och fler fastighetsägare upptäcker fördelarna med att installera LED istället för halogenlampor och glödlampor. Även energilampor är inte lika effektiva som LED-lampor, Genom att byta alla lampor i hemmet så går det att spara ca 1000kr om året. Detta går att läsa i en uträkning gjord av energimyndigheten. En LED-lampa drar bara ca en femtedel så mycket energi som vad en vanlig lampa drar.

Minska underhållskostnaderna med LED-lampor:

En led lampa räknas ha ca 10ggr längre livslängd än vanliga halogenlampor och 20ggr längre än en glödlampa. Så genom att installera LED-armaturer som ljuskällor minskar ni behovet av lampbyten och därmed underhållskostnaderna. Det betyder också att ni inte behöver spendera pengar på att köpa nya ljuskällor varje månad. När väl led lamporna är på plats, kan ni börja räkna hem investeringen i minskade underhållskostnader för varje månad.

Mindre värme från lokalens belysning 

Alla armaturer i butiken är värmekällor som utöver belyser butiken också värmer den med X antal kW. Värmen från lamporna gör din lokal varmare vilket ökar behovet av att köra ACn. Särskilt under sommaren. Det är dyrare att kyla en butik än att värma den. LED-lampor blir inte alls lika varma som halogenlampor. Så rent ekonomiskt så ger led lamporna en bonusvinst att dom inte värmer upp lokalen lika mycket som innan.

Den gröna fastigheten

I dagens samhälle är det viktigt att vara grön och miljösmart. Med denna åtgärd med LED-lampor i hela fastigheten så sparar ni inte bara pengar utan får stämpeln att ni miljösmarta och tänker på miljön. Så inte nog med att ni sparar pengar så gör ni miljön en tjänst. Bara det är en god anledning att byta till LED-lampor och armaturer.

Kontakta oss så tar vi fram en lösning och offert på att göra fastigheten till en fullständig LED-fastightet. Det sparar du och miljön på.

Avesta Elservice AB är inte enbart en elfirma. Tillsammans med vår byggavdelning Avesta Byggservice AB erbjuder vi en totallösning med både EL och Bygg i samma företag.