Belysning i Hemmet

Vi bor i ett land där det är mörkt stora delar av året och därför är belysningen så viktigt. Oftast är hemmet utrustat med enklare plafond eller spotlights som är inkopplade med en stickkontakt. Enkelt skall det vara och det är bra, Men vad händer om placeringen av lamporna är helt fel? Kanske har man möblerar om i rummet och nu står inte vardagsrumsbordet direkt under lamporna. Då kan vi hjälpa dig att dra om kablarna till lamporna och se till att allt görs fackmannamässigt rätt. Vid renovering av ett rum är det bra att tänka till vart lamporna skall vara. Plus att installera vägguttag på rätt ställen. Vi hjälper dig med installationen och kommer med hjälpsamma förslag till dig som kund. Rätt belysning i hemmet är viktigt för att trivas och för att hemmet skall vara säkert.

Vi hjälper med infälld belysning i hemmet

Avesta Elservice AB är din helhetslösning med både elektriker och snickare i samma firma. Är i tankarna för att renovera hemma och skulle vilja sätta spotlights i taket? Då hjälper Avesta Byggservice AB dig med att sänka taket och efteråt kommer en elektriker och installerar spotlights. Vi kan vara med från första momentet med rivning av befintligt tak. Sen räknar vi ut hur många spotlights som behövs för att få rätt belysning. Därefter installerar elektrikern spotlighten och snickaren kommer och slutför jobbet med lister och allt runt om. Fler exempel är belysning i fönstret som är lätt att få när man ändå är igång att renovera. Eller varför inte fixa belysning utomhus som i takfoten eller på fasaden. Sånt som gör miljön mer hemtrevlig och tryggare. Allt detta hjälper vi dig med om du väljer oss som en totalentreprenör.

Spara pengar och var miljösmart med rätt belysning

Våra elektriker har lång erfarenhet av att kunna erbjuda rätt belysning till rätt användningsområde. Med rätt belysning innebär det också att LED-lampor används så långt som det går. Under senare åren har priserna för LED-belysning gått ner och blivit mer effektiva. Så nu finns det ingen anledning att inte välja LED-lampor. Dom håller ca 1o ggr längre än halogenlampor och 20 ggr längre än glödlampor. Sen är dom mer energieffektiva så byt ut alla lampor i huset och spara pengar på elräkningen. Detta blir mer ekonomiskt när man räknar på det. Det gäller att vara miljösmart och då är LED-belysning ett bra steg i rätt riktning.

Det finns fler sätt att spara pengar om man har ett hus. Ett exempel är att installera solceller på taket. Spara ca 10000kr/år på att installera solceller. Vi kan hjälpa dig med det.