Din helhetslösning med både elektriker och snickare

Avesta Elservice AB är den del av Avesta Byggservice AB och tillsammans har vi en helhetslösning. Det tycker vi själva är en självklarhet att ha då våra jobb är beroende av varandra på så många sätt. Därför vill vi kunna erbjuda både elektriker och snickare som jobbar tillsammans och gör så ditt nya projekt går smidigt och därefter sparar du som kund pengar på det.
Vi utför alla slags byggjobb från enklare renoveringar till nyproduktion av bostäder och fastigheter. Vi utför husresningar av både blockhus och lösvirke. Våra återkommande kunder är privatpersoner, företag och föreningar.

Serviceavtal med snickare

Som alla företag så vill man att sin verksamhet skall producera utan avbrott då det kan bli annars en stor kostnad. Tid är pengar och ibland hinner man inte åtgärda fel på fastigheten för tid inte finns. Då kan vi hjälpa er med olika åtgärder på fastigheten så ni kan tänka på annat. Ni har även möjlighet att teckna ett serviceavtal med oss där vi prioriterar er om något akut uppstår. Ett avtal kan se ut på många olika sätt beroende på hur mycket ni vill ha hjälp med. Ett stort företag kanske vill ha hjälp varje vecka med att se över verksamheten. Medan ett litet företag eller förening vill vara säkra på att vi prioriterar dom om något akut inträffar. Avtalet formas efter era önskemål och med oss har du både tillgång till elektriker och snickare om olyckan är framme. 
Kontakta oss för mer info.

Bygg