Belysning till Butiker

Avesta Elservice hjälper er med anpassad belysning till butiker som hjälper er visa upp produkterna ni säljer.

Anpassa belysningen efter butiken

Belysningen i en butik är något som kunderna tar för givet men är egentligen noggrant planerat. Genom att rikta lampor mot varor du vill sälja så sticker dom ut mot allmänbelysningen. Kunden skall snabbt kunna se vad du säljer och informationen som är runt om produkten. Det kan även handla om lampor som är riktade mot butiksskyltar. Du vill ju att skylten utanför butiken skall lysas upp på rätt sätt för att locka in kunder. Även skyltar inne i butiken är viktigt att lysa upp på rätt sätt så kunden blir intresserad och ser det. Ljuset kan hjälpa till att få varor att se färska ut och tilltalande för kunder.

Arbetsmiljön förbättras med rätt belysning till butiker

Det är inte bara belysningen för kunderna som är viktig. Dom som jobbar måste också ha rätt belysning för att kunna utföra sitt jobb på ett effektivt sätt. Gamla armaturer som blinkar eller undermålig belysning vid kassorna kan vara saker som får personalen och kunderna att vantrivas. Byt ut gamla armaturer till nya LED-armaturer för att göra arbetsmiljön bättre och spara pengar med längre elkostnader. Belys kassor och arbetsbord med riktig belysning så trivs personalen och kunderna bättre. Med nöjda medarbetare blir dom effektivare, piggare och minskar kostnaderna för framtida sjukskrivningar.

Spara pengar och bli miljösmart med LED-lampor

För större butiker med gamla armaturer ligger en stor kostnad på att byta lysrör med jämnan. Det går lätt att åtgärda med nya LED-armaturer och lampor. Inge mer byten av lysrör och dom nya LED-lamporna på marknaden är mer effektiva än gamla armaturer plus håller längre. Man räknar ungefär på att LED håller 10ggr längre än vanliga halogenlampor och 20ggr längre än glödlampor. Så det lönar sig att byta i hela butiken även i utrymmen som inte kunder besöker. Som tex lunchrum, omklädningsrum eller lagerutrymme. Med nya LED-lampor som är energieffektiva kan du räkna dig som en grön butik som vill minska sin miljöpåverkan.

Så är du intresserad av att göra din butik mer miljösmart och spara pengar på det samtidigt. Med erfarenhet av elbranschen hjälper vi till att ge offert på rätt belysning till butiker. Kontakta oss så berättar vi mer.

Har ni lysrörsarmaturer i butiken som byts med jämnan men har inga planer att byta till LED-lampor just nu? Då kan vi hjälpa att byta lysrör och hålla fastigheten i bra skick. Med ett serviceavtal kan ni bestämma hur mycket eller lite ni vill ha hjälp med. Vi erbjuder både EL och Bygg i våra serviceavtal. Vår Byggavdelning Avesta Byggservice AB tar hand om byggdelen.