Ljussätt lokalen med rätt belysning till restauranger

Att välja belysning till en restaurang är inte det lättaste. Beroende på vad det är för slags restaurang så går det att anpassa belysningen efter verksamheten. Du kanske är ute efter ett öppet välkomnande rum för lunchgäster som hämtar mat från en buffé. Eller kanske det är en restaurangen där kyparen serverar matgästerna vid bordet. Då vill man säkert ha mer punktbelysning ovan varje bord. För en mer mysig känsla. Det finns hur många möjligheter som helst att anpassa verksamheten och ge rätt stämning med belysningen. Kontakta oss för offert så ser vi till att hjälpa dig åstadkomma det du vill.

Restauranger har flera olika sorters belysning

Det är inte bara belysningen i serveringen som är viktigt. Finns så mycket mer man måste ta ställning till. Bra belysning måste finnas i köket för att undvika personskador och skapa en bra arbetsmiljö. Vill man ha enkel belysning på toaletterna eller möjlighet att dimra ner för att skapa en mysigare miljö. Sen finns möjligheter att sätta spotlights vid menyerna om dom är uppsatta vid entrén för att locka in gäster. Även skyltbelysning utanför för att gästerna skall hitta till din restaurang och veta om du har öppet eller inte. Belysning till Restauranger är en viktig del för att skapa rätt stämning vid varje rum och det hjälper vi er med.

Spara pengar på belysningen med LED-lampor

I restauranger är det många lampor som är igång samtidigt och byter man till LED-lampor så finns pengar att spara. LED-lampor har även längre livslängd än halogenlampor och glödlampor. På så sätt spara ni pengar på lampbyten. 
Så är ni i behov av nya ljuskällor till er befintliga restaurang eller cafe eller starta ett nytt projekt. Kontakta då oss så tar vi fram en lösning hur ni kan belysa er fastighet på ett energieffektivt sätt.