Avesta Elservice ser till att du får bra utebelysning

Avesta Elservice AB hjälper dig med all slags ljussättning med utebelysning. Vill du lysa upp träd, uteplatsen eller kanske altanen med spotlights. Det finns massor av alternativ för dig som vill få mer ljus i mörkret. Med hjälp av oss så hjälper vi dig med allt från planering till färdigt montage.

Säker och mysig atomsfär med utebelysning

Med en väl planerad placering av utebelysning får dina besökare ett gästvänligt välkomnande. Men utöver det så fungerar det som en trygghet för dig som bor där. Huset ser inte lika inbjudande ut för inbrottstjuvar när allt är upplyst. Plus att slippa använda gångvägarna eller trappor till bostaden när det är mörkt. Det skall vara väl upplyst så man ser vart man sätter fötterna. På så sätt är risken för skador mycket längre. Helst på vintern när det är mörkt tidigt på kvällarna och finns risk att det blir halt. Men utöver att din bostad blir säkrare med upplysta gångvägar och trappor mm så ger lamporna en mysig atmosfär. Att lysa upp träd och buskar kan ge en häftig effektbelysning om man gör det rätt.

Finns många olika lösning att lysa upp fastigheten eller gården.

  • Markbelsyning är perfekt för att belysa gångvägar, träd eller buskar. Även som ljuskälla till skyltar som är placerade på marken.
  • Spotlights på fastigheten. Att placera spotlights i takfoten eller på fasaden är ett effektivt och bra sätt att ge fastigheten liv även på natten.
  • Ytterbelsysning med rörelsesensor. Perfekt sätt att belysa källardörrar, avfallshus eller som en enkel säkerhetsfunktion om man vill uppmärksamma aktivitet på natten.
  • Installera LED-lampor i trappen för göra den mer stämningsfull och säkrare. Med belysning på antingen trappstegen eller väggen minskar man risken för fall- och snubbelrisken.

Spotlights i takfoten

Avesta Elservice AB är en helhetslösning med både elektriker och snickare i samma företag. Avesta Byggservice AB förser oss med snickare till ditt projekt om det behövs för att tex klä in takfoten. Eller varför inte installera spotlights i takfoten i samband med takbyte eller renovering. Då hjälper Avesta Byggservice AB dig med jobbet med taket och samtidigt samordnar vi ihop oss. Så vi utför jobbet med spotlights i det skedet som passar bäst så jobbet går smidigt.

Kontakta oss så kommer vi ut och gör en genomgång om vad ni vill åstadkomma med er utebelysning. Därefter återkommer vi med en offert.

Med utebelysning och andra installationer utomhus så bör en jordfelsbrytare vara installerad. En jordfelsbrytare slår av strömmen direkt om någon del av din utebelysning  eller annan utrustning blir strömförande. Med denna säkerhet kan du förhindra elstötar och allvarliga olyckor. Har du ingen jordfelsbrytare i centralen hjälper vi självklart med det och vill du byta ut hela centralen gör vi det med.