Solceller

Spara pengar genom att installera solceller eller så kallade solpaneler på fastigheten och ta tillvara på solenergin. 
Solceller på fastigheten
Solen är en effektiv energikälla. Solen ger på 60 min lika mycket energi som jorden gör av med på 1 år. Med detta i tanken så är solen en väldigt bra energikälla som vi bör ta till vara på. Det är där vi kommer in i bilden. Vi erbjuder en helhetslöning med solpaneler där vi är med från start till driftsättning av solcellerna. Solceller används av privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och blir mer och mer vanligt ute i Sverige.

Fördelar med Solceller

  • Spara pengar genom att ha egen eltillverkning
  • Sälj överskottetproduktionen av det som du inte använder på sommarhalvåret.
  • Att förse sig själv med el är bra ur miljösynpunkt.
  • Följ din elproduktion i realtid genom en webbaserad lösning. Se statistik, aktuell och ev felmeddelanden direkt i webben.
Kontakta oss så hjälper vi dig genom alla steg för att du skall få Solpaneler till fastigheten.
​​​​​​​
Vid installations av solpaneler på taket så bör man fundera på om det kan vara dags för ev takbyte eller reperation innan. När väl solpanelerna är på taket vill man inte plocka bort dom igen på en gång. Därför finns vår byggavdelning Avesta Byggservice AB tillgängliga för att kolla skick på tak. Även ge prisförslag på att byta ut taket samtidigt som solpaneler installeras. Då ser vi till att göra iordning taket direkt så det är färdigt för att installera panelerna direkt efteråt. På så sätt sparar ni pengar mot om ni gör allt i 2 omgångar.  Klicka här för att läsa mer om våra snickare.