Belysning till Bostadsrättsföreningar

Avesta Elservice AB hjälper er som bostadsrättsförening att spara pengar genom att byta till LED-lampor. Rätt belysning till bostadsrättsföreningar är viktigt för att skapa en trivsam och säker fastighet.

Spara pengar med rätt belysning till bostadsrättsföreningar

Fler och fler bostadsrättsföreningar ser till att byta ljuskällorna i allmänna utrymmen för att spara pengar. LED-lampor är effektiva och håller ca 20ggr längre än glödlampor. Genom att byta ljuskällor så slipper ni kostnad med att låta fastighetsskötaren byta lampor varje år. Inte nog med det så sänker ni elkostnaderna och väljer ni armaturer med rörelsevakt så sparar ni ännu mer. Då behöver inte hela trapphuset lysa trots att bostadsinnehavaren skall bara upp till första våningen. Detta gäller även gamla halogenstrålkastare till tex garageportar och källaringångar. Dessa är inte effektiva och LED-strålkastare med rörelsevakt är en smart lösning till detta också.
​​​​​​​
Belysningen till portar och avfallshus som skall lysa hela natten finns bra alternativ till. Koppla ihop dom till skymningsrelä istället för timer som många använder nu. Då slipper ni bry er om att ställa om timern mellan sommar och vintertid. Utöver att ni får sänkta elkostnader så blir ni även en miljösmart förening.

Elmaterial med lång livslängd

Vi hjälper er med lösningar som gör att det blir enkelt för er. Det skall vara lätt att ta hand om föreningen och dom som bor där. Alla produkter vi använder har hög kvalité och har lång livslängd. Med lång livslängd så blir det färre felanmälningar rapporterade och mindre samtal till dom ansvariga. Då sparar tid och pengar på det.

Rätt belysning i bostadsrättsföreningar skapas en trygg hemmiljö

Rätt belysningen i bostadsrättsföreningar är viktigt för att vi skall få en trygg hemmiljö. På vintern är det viktigt att det är väl upplyst utomhus för dom boende. Man skall känna sig trygg på sin väg till bilen eller avfallshuset och det gör man inte om det är mörkt. Det är så enkelt att sätta upp några ljuskällor bredvid gångvägarna. Boka in ett möte med oss så ger vi förslag på åtgärder som skapar en trygg och trivsam hemmiljö.

Som bostadsrättsförening vill man ju alltid spara pengar. Att byta till LED-lampor är första steg för att spara pengar men det finns fler alternativ. Med solceller på taket kan ni sänka era elkostnader på ett miljösmart sätt.