Avesta Elservice AB erbjuder el- och byggtjänster.

Avesta Elservice erbjuder en rad eltjänster. Här nedan finns några exempel på uppdrag som vi kan dig som kund med. Till alla våra tjänster använder vi oss av kvalitetsmaterial med kunden i fokus. Klicka på rubrikerna för att läsa mer. 

Belysning

Avesta Elservice är är din elektriker som installerar all slags belysning till ditt hem eller fastighet. Vi hjälper dig spara pengar genom att byta till energieffektiva LED-lampor eller installerar utebelysning som skapar en tryggare utemiljö.

Byte Elcentraler ​​​​​​​

Gamla elcentraler kan vara opålitliga och utan jordfelsbrytare kan det orsaka personskada och elbränder. Med hjälp av oss så besiktar vi din central och ger förslag på åtgärder för att göra elcentralen säker. Vi ger även ut offerter på ny effektiv och pålitlig elcentral av högsta kvalité.

Elinstallationer ​​​​​​​

Avesta Elservice AB utför alla slags elinstallationer och felsökningar. Från montering av nytt vägguttag till kabeldragning i nyproducerade bostadshus. Våra kunder är privatperson, företag och föreningar.
  

Service ​​​​​​​

Med ett serviceavtal hos oss ser du till att din fastighet alltid har prioritering vid akuta problem. Med ett avtal med oss bestämmer du själv hur mycket eller lite som ni vill ha hjälp med. Från att ha genomgång av fastigheten och maskinerna varje vecka till att ringa ut oss vid ev elfel. Vi anpassar serviceavtalet efter ert behov och kan hjälpa er med både EL och Bygg i samma företag.

Snickare ​​​​​​​

Avesta Byggservice AB är den del av Avesta Elservice och tillsammans har vi en helhetslösning med både EL och Bygg. Våra tjänster tillsammans med Bygg och El är väldigt uppskattat bland våra kunder. Vi ser till att samordna jobbet mellan elektriker och snickare så det går smidigt och håller den räknade tidsramen.Snickare
Avesta Byggservice AB är den del av Avesta Elservice och tillsammans har vi en helhetslösning med både EL och Bygg. Våra tjänster tillsammans med Bygg och El är väldigt uppskattat bland våra kunder. Vi ser till att samordna jobbet mellan elektriker och snickare så det går smidigt och håller den räknade tidsramen.

Solceller ​​​​​​​

Med solceller på fastigheten kan du spara pengar och samtidigt vara miljösmart då du producerar din egen el. På sommarhalvåret finns möjlighet att sälja tillbaka den överproducerade elen tillbaka till din elleverantör. Genom att göra detta blir din totala elkostnad för året mindre.